15 000 Ft felett ingyenes a kiszállítás!

iPhone 14 tok, üvegfólia érkezett:)

Kérdése van? Hívjon minket! +36209655800

Szállítási feltételek, tudnivalók

A házhozszállítás 15.000 Ft feletti értékű vásárlás esetén ingyenes

A munkanapokon 13:00-ig leadott rendeléseket másnapra kiszállítjuk a vásárlónak, a 13:00 után leadott rendeléseket pedig egy nappal később. 

A megvásárolt termékeket többféle, a vásárló által kiválasztott módon kerül szállíttásra.

Termékeket kizárólag magyarországi címre szállítunk. A fizetés Utánvétes,Online Bankkártyás illetve Pénztári befizetés/ Átutalással, melynek részleteit a rendelés során mutatjuk be.

Kérjük a szállítási adatok pontos megadását. A webáruház üzemeltetőjét a tévesen vagy pontatlanul megadott szállítási adatokra visszavezethető szállítási késedelemért vagy egyéb problémáért felelősség nem terheli.

Megrendeléssel, szállítással kapcsolatos kérdéseket az info@iprofix.hu email címre tehetnek fel. Vagy a www.facebook.com/iprofix.hu facebook oldalunkon. A beérkezett levelekre 1 munkanapon belül választ küldünk.

A megvásárolt termékekről kiállított számlát email-en keresztül küldjük ki vásárlóinknak, a rendelés feldolgozását követően.

A termékek hivatalos szállítási ideje 2-5 nap, ez általában 1-2 nap szokott lenni.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet által biztosított elállási idő 14 nap, a jelen ÁSZF-ben az Eladó által vállalt ezen felüli elállási idő önkéntes vállalás a jogszabályan írtakon felül.

Személyes átvétel

Az átvevőhelyünk Győrben található, ahol előzetes (telefonos, vagy email útján történő) egyeztetés után átvehetők a termékek.

FoxPost csomagautomaták esetén

pastedGraphic.png

A csomagterminálok országszerte több mint 51 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
Maximális csomagméret: 60 x 62 x 36 cm, maximális súly: 25 kg.
Szállítási idő: 1-3 munkanap.

Megrendelés végösszege

Szállítási díj

0 Ft

14 999 Ft

960 Ft

15000 Ft

-

Ingyenes!

A díjak előre utalás vagy Barion (online bankkártya) fizetési módok esetén értendőek. Helyszíni kártyás (utánvétes) fizetés felára 290 Ft.

Ezen felül egyéb csomagolási vagy kezelési költségeket nem számítunk fel.

 

Packeta házhozszállítás esetén 

A Packeta Group egy logisztikai szolgáltatásokat kínáló globális cégcsoport. Cégünk nem csak házhozszállítást kínál több mint 70 futárszolgálattal együttműködve, de több száz pontból álló átvevő hálózatot is üzemeltet.

Szállítási idő: 1-3 munkanap.

Megrendelés végösszege

Szállítási díj

0 Ft

14 999 Ft

1170 Ft

15000 Ft

-

Ingyenes!

A díjak előre utalás vagy Globalpayments (online bankkártya) fizetési módok esetén értendőek. Helyszíni kártyás (utánvétes) fizetés felára 290 Ft.

Ezen felül egyéb csomagolási vagy kezelési költségeket nem számítunk fel.

 

Packeta átvevőhelyre szállítás esetén 

Z-Point, Z-Box

Nagy előny azon vásárlók számára, akik nem szeretnek a futárhoz alkalmazkodni, hiszen az egyes átvevőhelyek nyitvatartási idejében bármikor átvehetik csomagjaikat.

Lehetőséget kínálunk házhozszállításhoz, átvevőhelyre való kézbesítéshez, illetve Z-BOX-ba való kézbesítéshez. A csomagokat általában másnapra kézbesítjük. Akkor veszi át, amikor Önnek megfelel, és azt mindössze pár másodperc alatt. 

Bővebb információk: https://www.packeta.hu/csomagatvetel

Átvevőhelyek: https://www.packeta.hu/atvevohelyek

Szállítási idő: 1-3 munkanap.

Megrendelés végösszege

Szállítási díj

0 Ft

14 999 Ft

600 Ft

15000 Ft

-

Ingyenes!

A díjak előre utalás vagy Globalpayments (online bankkártya) fizetési módok esetén értendőek. Helyszíni kártyás (utánvétes) fizetés felára 290 Ft.

Ezen felül egyéb csomagolási vagy kezelési költségeket nem számítunk fel.

 

Sérült csomag

Kérjük, hogy a dobozt kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Ha olyan sérülést tapasztal a dobozon, mely a benne lévő áru károsodására utal, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban térítésmentesen cserélni a küldeményt. Ha ilyen sérülést tapasztalnak, kérjük haladéktalanul lépjenek ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba az info[kukac]iprofix.hu email címen vagy a 06/20/9655-800-as telefonon.

A megrendeléseket mindig gondosan csomagoljuk, hogy elkerüljük a sérüléseket. Ha kisebb horpadások, karcolások vannak a dobozon, az még nem utal az áru károsodására, a csomag tartalma nagy valószínűséggel sértetlen, a csomagolás megvédte az árut.
Megértésüket köszönjük.

Sikertelen kézbesítés

Sikertelen kézbesítés esetén ingyenes másodszori kézbesítést kísérelünk meg. Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei azonban minden esetben Önt terhelik. A csomag újraküldését kizárólag a csomag eredeti ellenértékének és az újbóli kiszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani, jövőbeni vásárlásait pedig nem áll módunkban utánvéttel teljesíteni.

Szállítási feltételeink változtatási jogát fenntartjuk!

iprofix.hu webáruház