15 000 Ft felett ingyenes a kiszállítás!

iPhone 14 tok, üvegfólia érkezett:)

Kérdése van? Hívjon minket! +36209655800

Blog
Nagy István
2022.04.29 20:00

iOS 16

iOS 16

Mire számithatunk a 2022. június 6-án kezdődő WWDC-n?

A legújabb hírlevelében Gurman azt írja, hogy nem számít az iOS jelentős átalakítására, ehelyett az iOS következő verziójának inkább az értesítések és az új egészség-követési funkciók fejlesztését erősitik majd.

"Az iOS oldaláról jelentős fejlesztéseket várok minden téren, beleértve az értesítések frissítését és az új egészség-követési funkciókat.

Nem számítok az iOS kezelőfelületének teljes áttervezésére, még akkor sem, ha az nem sokat változott a közel egy évtizeddel ezelőtti iOS 7 óta. De lehet, hogy lesz egy új iPadOS multitasking felület.
Az Apple az iOS 16 előzetese az iPadOS 16, a macOS 13, a watchOS 9 és a tvOS 16 mellett a WWDC alatt lesz, amelyet hivatalosan június 6-tól június 10-ig tartanak."

Gurman ma elmondta, hogy a watchOS 9 "jelentős frissítéseket tartalmazhat az aktivitás- és egészségkövetés terén". Nem ismertek részletek arról, hogy a macOS 13 mit fog tartalmazni, beleértve azt is, hogy mi lesz a neve. macOS Big Sur egy jelentős újratervezést tartalmazott, és egy kevésbé jelentős frissítés követte a macOS Monterey-vel.

A Mac-oldalon maradva azonban Gurman ma megismételte, hogy az Apple több új Mac-en dolgozik, köztük egy új, áttervezett MacBook Air-en, egy megújult 13 hüvelykes MacBook Pro-n, egy frissített 24 hüvelykes iMac-en és egy új Mac minin. Részletes összefoglalónkat arról, hogy mit jelenthet be az Apple az idei WWDC-n, részletes összefoglalónkban találod.

 

(forrás:macrumors.com)