15 000 Ft felett ingyenes a kiszállítás!

iPhone 14 tok, üvegfólia érkezett:)

Kérdése van? Hívjon minket! +36209655800

Blog
Nagy István
2022.05.13 15:41

Legújabb Apple Arcade játékok iPhone-ra, Mac-re, Apple TV-re

Legújabb Apple Arcade játékok iPhone-ra, Mac-re, Apple TV-re

Goat Simulator

Akár régen vetted már kézbe, akár soha nem játszottál vele, a rendkívül népszerű, véletlenszerű és vicces Goat Simulator mostantól elérhető az Apple Arcade-on.

 

A Goat Simulator a legújabb kecskeszimulációs technológia, amely a következő generációs kecskeszimulációt hozza el Önöknek. Nem kell többé arról fantáziálnod, hogy kecske leszel, mobil álmaid végre valóra váltak!

A Goat Simulator játékmenetét tekintve arról szól, hogy kecskeként minél nagyobb pusztítást végezz. Egy régimódi gördeszkás játékhoz hasonlítják, csakhogy gördeszkás helyett kecske vagy, és ahelyett, hogy trükköket mutatnál be, dolgokat teszel tönkre. még több! Ha kecskékről van szó, még az ég sem a határ, hiszen valószínűleg csak átbogarászhatsz rajta és összetörheted a játékot.

 

Badland Party

A Badland Party elindult az Apple Arcade-on, egy- és többjátékos módban is.

Fedezd fel a többszörösen díjnyertes sikersorozat következő játékát, amely az Apple Év játéka és Design-díjjal kitüntetett BADLAND és BADLAND 2 után következik, amelyet világszerte több mint 150 millió játékos élvez.

A Badland Party folytatja a készítők törekvését, hogy tökéletesítsék a hangulatos oldalnézetes kalandjátékot lenyűgöző grafikával és innovatív, fizika alapú játékmenettel. Légy tanúja annak, hogy a díjnyertes sorozat egy újabb lépést tesz előre a vizuális csábításban, több tucat új karaktert mutat be, akikkel játszhatsz, és lehetővé teszi, hogy a barátok együtt játszanak helyi és online multiplayer módban. Vagy élvezd az egyjátékos kalandot egy AI-társsal együtt.

Élj túl több új világot, győzz le óriási gépeket epikus főnökharcokban, működj együtt a többjátékos rejtvények megoldásában, gurulj, repülj, ússz és merülj Badland gyönyörű, buja világában, és segíts megmenteni a klónokat a gépfajták förtelmes szerkentyűitől.

Akár egyedül, akár a barátaiddal és a családoddal játszol, a Badland Party elegáns irányítása és a gyakori ellenőrzőpontok miatt könnyen kezelhető és élvezhető. A küldetések, eredmények és heti kihívások sokasága azonban még a legkeményebb játékosokat is lenyűgözi.

 

Prune

A Prune az évek során nagy dicséretet kapott, mert kreatív és egyedi élményt nyújt, amely egyszerre addiktív és nyugtató. Most már az Apple Arcade-on is elérhető.

A Prune egy szerelmes levél a fákhoz. Egy játék a termesztés szépségéről és öröméről.

Egy ujjmozdulattal növeszd és formáld a fádat a napfény felé, miközben elkerülöd az ellenséges világ veszélyeit. Kelts életre egy elfeledett tájat, és fedezz fel egy történetet, amely mélyen a talaj alatt rejtőzik.

 

Pro Snooker & Pool 2022 és a Construction Simulator 2

Két újabb népszerű iOS-játék került fel az Apple Arcade-hez. A Pro Snooker & Pool 2022 és a Construction Simulator 2 már elérhető.

Az iWare Designs sportjátékainak világsikere után a Pro Snooker & Pool 2022, a valószínűleg egyik legrealisztikusabb és legjátszhatóbb snooker és pool játék, amely mobileszközökön elérhető. A teljesen textúrázott játékkörnyezetekkel és teljes 3D-s merev testfizikával büszkélkedő játék teljes csomagot kínál mind az alkalmi, mind a komolyabb játékosok számára.

 

(forrás:9to5mac.com)